Overnatting

Generell informasjon

Utvika Gård og camping

Utvika Gård og camping leier ut rom og hytter. Vi har reservert alle hyttene og rommene. En del av rommene har allerede blitt tinget på, men send en e-post til  helene@utvika.no eller ring dem på +47 93246230 for å høre hva som er ledig. I forbindelse med bryllupet har vi fått litt rabatt 🙂

Det er også mulighet til å booke seg inn på Sundvolden hotell. Det er kun 6-7 minutter med bil unna bryllupet. 

Rom i låven (B&B)

Enkeltrom  kr 850, dobbeltrom kr 1000, trippelrom kr 1200 per natt.

Nye, moderne rom ferdig i 2019, alle med eget bad. Dobbelseng, sofa og skrivebord. Total 11 dobbeltrom, 9 av disse kan bli familierom (ved bruk av sofa). Ett rom har universell utforming og to av rommene har større bad og gang. Total sengekapasitet 22 (32 hvis sofa benyttes).

Frokost er inkludert i prisen

Hytter med bad

kr. 1200,- per hytte/ per natt, sengetøy medbringes eller leies her.

Frokost på søndag kan kjøpes for kr 125,-

Hyttene har fem senger; ett stort soverom, to/ tre senger (dobbeltseng/ dobbeltseng og køye), og hems med to/ tre senger (enkelt senger) med dyner og puter. Hemsen har god takhøyde og ordentlig trapp. Oppholdsrom med TV, salong og spisebord, kjøleskap, oppvaskmaskin, koketopp og kjøkkenutstyr. Bad med dusj og WC. Utsikt mot fjorden og overbygget terrasse med møbler. Hyttene har gulvvarme, og leies ut hele året. Allergivennlig alternativ, dyr ikke tillatt inne i hyttene.

Hyttene har to soverom, fem senger (køye/ familiekøye) med dyner og puter. Bad med dusj og WC. Oppholdsrom med TV, salong og kjøkkenbord, kjøleskap, kokeplater og kjøkkenutstyr. Utsikt mot fjorden og overbygget terrasse med møbler. Hyttene har gulvvarme, og leies ut hele året. 

Hytter uten bad

kr. 600,- per hytte/ per natt, sengetøy medbringes eller leies her.

Hyttene har to soverom, fem senger (køye/ familiekøye) med dyner og puter. Oppholdsrom med salong, kjøleskap, kokeplate og kjøkkenutstyr. Ikke innlagt vann. Uteplass med trebenk. Avstand til toalettet er 6-50 meter. Hyttene er kun til leie i sommerhalvåret, fra mai til oktober.

Frokost på søndag kan kjøpes for kr 125,-

Stabburet

Et sjarmerende over 100 år gammelt tømmerhus, som har bevart sitt særpreg selv om det i dag fremstår som moderne. I 2. etasje er det to soverom, 6 senger (dobbeltseng/ fire enkeltsenger), dyner og puter. I 1. etasje er det bad med dusj og WC. Oppholdsrom med TV, salong og spisebord, kjøleskap, kokeplater og utstyr. Stabburet er en del av gårdstunet men har skjermet uteplass. Stabburet er kun til leie i sommerhalvåret, fra mai til oktober.

Frokost på søndag kan kjøpes for kr 125,-

Sundvolden Hotell er 6-7 minutter unna med bil (5,4 km).  De har enkeltrom, dobbeltrom, familierom og oppgraderte rom.

Besøk siden til Sundvolden Hotell